Over ons

Familiebedrijf Vic Obdam Staalbouw

In 1984 start Vic Obdam in Spanbroek een bedrijf in landbouwmechanisatie (de verkoop en het onderhoud van tractoren en landbouwwerktuigen). Daarnaast neemt de energieke en ondernemende Vic ook constructiewerk aan: aanpassingen van machines en kleine hallen. In de daaropvolgende jaren groeit de onderneming snel. Op industrieterrein De Braken in Obdam wordt de ruimte gevonden voor de noodzakelijke bedrijfsuitbreidingen. Met name het staalconstructiewerk neemt een hoge vlucht, waarna in 2004 wordt besloten de landbouwmechanisatie af te stoten en zich uitsluitend op deze activiteit toe te leggen. Vic Obdam Staalbouw is geboren.

Veelzijdig

Vic Obdam Staalbouw maakt staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en bestaande bouw, in opdracht van de grote Nederlandse aannemers en van kleine bouwbedrijven in West-Friesland. Onze brede inzetbaarheid is onze kracht. De ambitie om aan de hoogste eisen van onze opdrachtgevers te voldoen spoort ons aan om telkens te investeren in medewerkers en nieuwe technieken.

Vernieuwend

Wij waren een van de eerste die een automatisch aangestuurde boorzaagstraat in gebruik nam. Ook de pons-/knipmachine met een geautomatiseerd magazijnsysteem was in deze toepassing nieuw in zijn soort. Binnen deze innovatieve drive is het oude karakter van Vic Obdam behouden gebleven. Een familiebedrijf – met de tweede generatie Obdam aan de leiding – doortrokken van de West-Friese mentaliteit van aanpakken en gericht op duurzame groei. Net zo stabiel als onze stalen constructies.

Direct contact met:

Jaco Stolze

Teamleider Tekenkamer


0226-363690
jstolze@vicobdam.nl

Wendy Spil

Personeelszakenwspil@vicobdam.nl

Rob Knol

Hoofd Montage


06-51069410
rknol@vicobdam.nl

Paul Hoedjes

Voorman Productie


06-46452036
phoedjes@vicobdam.nl

Arthur van Orden

Hoofd Administratieavanorden@vicobdam.nl

Frans Bakker

Administratiefbakker@vicobdam.nl

Thomas Unger

Constructeurthomasunger@vicobdam.nl

Jurgen Mak

Calculatie


0226-363696
jmak@vicobdam.nl