Vic Obdam neemt Prince Cladding Benelux over!

Vic Obdam staalbouw breidt uit door overname van Prince Cladding Benelux te Zoeterwoude. De overname van Prince Cladding Benelux past in de strategie van Vic Obdam staalbouw om te excelleren in het maken van staalconstructies en hierin nog meer een totaaloplossing te bieden. “Prince Cladding is al meer dan 40 jaar een autoriteit op gebied van geveltechniek.” aldus Gino Obdam, directeur bij Vic Obdam. “Met deze overname breiden we ons aanbod uit met kennis, ervaring en een vooruitstrevende blik op complexe renovatieprojecten, een uitstekende match dus.”

Ambitieus staalconstructiewerk
Het familiebedrijf Vic Obdam onderscheidt zich al ruim 35 jaar in het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructiewerk. Verbouwen en renoveren is delicaat werk, maar met een technisch vooruitstrevende productieomgeving en duurzame bedrijfsvoering ontzorgt en onderscheid Vic Obdam zich bij elk bouw- of renovatieproject. “Met de overname van Prince Cladding brengen we kennis en ervaring bij elkaar. Voor opdrachtgevers betekent dit dat we ze nog beter van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld doordat disciplines bij elkaar komen en we projecten nog efficiënter kunnen oppakken.”

De totale gevelbouwer
Prince Cladding Benelux ontwerpt, assembleert, bouwt en onderhoudt geïntegreerde systemen voor gevelbekleding, beglazing, ventilatie en dakbedekking. Door de krachten te bundelen kan Vic Obdam een nog completer pakket aan diensten aanbieden. “Voor de toekomst voorzien we twee gezonde organisaties die elkaar binnen projecten versterken.” aldus Gino Obdam. Het van oorsprong Nederlands familiebedrijf gaat vanaf nu haar activiteiten voortzetten onder de naam Prince Cladding Obdam BV maar blijft gevestigd in Zoeterwoude. De algehele bedrijfsvoering zal door directeur Gino Obdam gefaciliteerd worden vanuit het zusterbedrijf in Obdam.

“Wij zijn als Vic Obdam erg blij met de overname van Prince Cladding en heten al onze nieuwe collega’s van harte welkom! Laten we er met gezamenlijke energie zowel bij de start maar zeker ook in de komende jaren een stabiele organisatie van maken.”

Het pand van Prince Cladding Obdam BV met nieuw logo.