Even voorstellen: Sito Albertsz

Deze keer stellen wij je graag voor aan Sito Albertsz. Sito is hier in 2010 komen solliciteren en op 15 maart van dat jaar in dienst getreden. Hij werkt hier dus al ruim 9 jaar met veel plezier voor Vic Obdam Staalbouw!

Sito werkt nu dus al bijna 10 jaar voor ons, maar in welke functie werkt hij hier en hoe is hij nu eigenlijk bij Vic Obdam Staalbouw terechtgekomen? Nou dat gaan we even haarfijn uitleggen. Sito werd door iemand die al werkzaam was bij Vic Obdam Staalbouw gevraagd om eens te komen solliciteren. Hij had Sito namelijk aan het werk gezien en vond dat we deze spuiter wel konden gebruiken. En zo geschiedde, Sito solliciteerde en werd aangenomen als spuiter en de rest is geschiedenis.

Sito kwam hier binnen met veel ervaring als spuiter, maar toch kun je altijd nog een hoop bij leren. Daar is Sito het zeker mee eens en daarom vroegen wij hem van wie bij Vic Obdam Staalbouw, hij nu het meest heeft geleerd. Zijn antwoord hierop verbaasd ons niet: “Ruud Obdam. Hij heeft mij erg veel geleerd. Ik had al veel ervaring als spuiter, maar hij heeft mij ook zagen en werken met een kolomboor geleerd.” Onze leermeester wordt weer geroemd!

In bijna 10 jaar bij Vic Obdam Staalbouw heeft Sito natuurlijk bijgedragen aan heel veel klussen en daarom vroegen wij hem, welke klus hem het meest is bijgebleven. Deze vraag altijd lastig te beantwoorden. Maar uiteindelijk kwam er toch een mooi antwoord: “De trap van ‘De Meent’ vond ik toch wel de leukste klus, de uitdaging lag ‘m in het op een mooie manier spuiten van de boven- en onderkant van de trap.”

De manier waarop Sito zijn functie kan uitvoeren en de unieke/leuke klussen die hierbij horen zorgen ervoor dat hij het hier erg naar zijn zin heeft, maar toch is de sfeer ook belangrijk. Daarom vroegen wij hem de sfeer op de werkvloer te omschrijven: “Heel gezellig, er wordt altijd gelachen op de werkvloer. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk.”