Even voorstellen: Marvin Spruijt

Deze keer stellen wij je graag voor aan Marvin Spruijt. Marvin werkt nu alweer 3 jaar bij ons, waar hij begon als samensteller/lasser is hij inmiddels uitgegroeid tot de operator van de nieuwe snijmachine.

Maar wij zijn natuurlijk benieuwd hoe Marvin bij ons is terecht gekomen? Voordat hij bij ons aan de slag ging was Marvin al 9 jaar in dienst bij zijn vorige werkgever. Dit ging hem een beetje vervelen en daarom besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij besloot op vacature jacht te gaan en kwam zo uit bij Vic Obdam Staalbouw. Marvin werd uitgenodigd voor een gesprek en toen ging het balletje rollen. Binnen de kortste keren stond hij in de werkplaats en hier zijn wij nog steeds heel blij mee.

Aangezien Marvin hier toch al wat jaren meedraait, vroegen wij hem naar zijn klussen tot nu toe. Welke klus was nu extra speciaal? Omdat deze ofwel zeer ingewikkeld of uitdagend was, deze op een speciale plek moest worden afgerond of juist omdat de klus een persoonlijk tintje had? Het mooie aan Marvin is juist dat hij geen specifieke klus kon noemen, hij vindt namelijk alle projecten mooi en uitdagend.

Tijdens al deze projecten heeft Marvin samengewerkt met veel collega’s en daarom vroegen wij hem van wie hij het meest heeft geleerd? Marvin geeft aan dat hij denkt dat je van iedereen wel wat kunt leren en daar geven wij hem groot gelijk in. Toch zijn er 2 collega’s die hij specifiek noemt, dit zijn Paul en Wilco. Mannen, bedankt!

De leuke en uitdagende klussen plus het leren van- en met elkaar zijn zaken waar Marvin gelukkig van wordt tijdens het werk, maar toch is de sfeer ook belangrijk. Daarom vroegen wij hem de sfeer op de werkvloer te omschrijven: “Een leuk en gezellige sfeer, wanneer er gewerkt moet worden dan gebeurt dat en er is altijd ruimte voor een geintje.”