Even voorstellen: Jaco de Hart

Deze keer stellen wij je graag voor aan Jaco de Hart. Jaco werkt vanaf de eeuwwisseling bij Vic Obdam Staalbouw. In 2000 ging zijn avontuur van start. Allereerst “gewoon” op de werkplaats, maar al snel als buitendienst monteur. Inmiddels is Jaco een van onze hoofdmonteuren en zorgt hij dat alle klussen in goede banen worden geleid!

Maar hoe is Jaco hier nu uiteindelijk terecht gekomen? Na het afronden van zijn opleiding was de keuze snel gemaakt. Vic Obdam Staalbouw moest het worden. Dit omdat het lekker dichtbij was (en nog steeds is), want Jaco woont zelf in Obdam. Maar er was nog een reden “Het werk stond mij aan omdat ik niet van dat fijne werk houd.” Jaco is dus een fan van het zwaardere geschut en dat vindt hij gelukkig hier.

Aangezien Jaco al heel wat jaren meedraait vroegen wij hem wat zijn favoriete klus was. Zonder twijfel antwoordde hij het Ziggo Dome. Iedere keer als Jaco het Ziggo Dome voorbij ziet komen is hij erg trots. Een andere klus waar hij erg veel voldoening uit heeft gehaald is die van een uitbreiding van een fabriek in Delfzijl. Dit omdat deze fabriek in het aardbevingsgebied ligt en dus extra uitdagend was. Grote, zware staalconstructies zijn sowieso de klussen waar je Jaco wakker voor kunt maken.

Zelfs Jaco heeft hier in het begin veel moeten leren, daarom vroegen wij hem van wie het meest heeft opgestoken “In het begin in de werkplaats heb ik een hoop geleerd van Ruud Obdam. En in de buitendienst heb ik veel gewerkt met Fons Obdam en William Hoedjes. Ook hiervan heb ik veel opgestoken.”

Het grote geschut en de zware klussen zijn niet de enige redenen dat Jaco het hier naar zijn zin heeft. Een gezellig, betrokken en gemotiveerd team zorgen ervoor dat Jaco iedere dag met plezier naar het werk komt.