Sponsoring


Maatschappelijke verantwoordelijkheid / sponsoring

Het mooie van sponsor zijn is dat je structurele ondersteuning kunt bieden aan stichtingen en activiteiten in de buurt. Het zorgt voor betrokkenheid met de regio en laat dat nou net een van de doelstellingen zijn van Vic Obdam.

Zo zijn wij te vinden bij diverse sportstichtingen zoals de nieuwe Koggenwaard Skeelerbaan in Hensbroek en waren wij natuurlijk ook weer sponsor bij de Wielerronde Obdam afgelopen maand. Hensbroek Aktief kan bij de Beddenrace dit jaar en bij andere activiteiten ook rekenen op onze steun. 

Naast bovenstaande activiteiten zijn we ook te vinden bij Victoria-O Handbal en Voetbal. Zo sponsoren wij het onder andere het succesvolle jeugdweekend.  Een ander belangrijk evenement dat wij hebben gesponsord is het openluchtconcert van Muzieklust in Obdam. Een gezellig evenement waar ook de Coverband Tikkie Terug te horen was. 

Tot slot willen wij jullie oproepen om mee te doen met De Langste Vlecht. Een initiatief dat wordt georganiseerd door de dochter van onze eigen Pieter Klijn om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Je leest er hier meer over.  

Hieronder nog een overzicht van andere activiteiten en verenigingen die gesponsord zijn met een bijdrage of advertentie.  

  • Tour for life: voor kankeronderzoek 
  • Le Champion: Alkmaar City Run bij night 
  • Gymnastiekvereniging Victor Obdam: Avond wandel 4 daagse 
  • Stichting Kogger festival Hensbroek 
  • Kerstcross Opmeer 
  • Roeivereniging de Kogge: nieuw clubhuis