Montage

De laatste stap van uw opdracht is het monteren van het staalwerk: een belangrijk moment. Ons ervaren montageteam draagt zorg voor het opzetten van de constructie volgens onze hoge kwaliteitseisen.

Dagelijks zijn deze jongens op pad met hun montagewagens welke van alle materialen en hulpmiddelen zijn voorzien. Zij zijn daarom volledig uitgerust om uw bestelde staalconstructie volgens de eisen te monteren.

Onze montageactiviteit begint vaak niet met het monteren van de constructie. In situaties waarbij de constructie een uitbreiding is tegen een bestaand pand, starten wij met het inmeten. Deze maatvoering is de basis voor de tekenaar om de constructie op tekening verder uit te werken.

Daarnaast leveren wij ook ankermallen met de bijbehorende ankers erop gemonteerd. Om beschadiging en/of vervuiling van de schroefdraad te voorkomen, plaatsen we er kunststof beschermhuls omheen.

Ook op Arbo-gebied trachten wij de werkzaamheden op diverse vlakken te vereenvoudigen. Onze montagejongens maken bijvoorbeeld gebruik van montageliften en andere hulpmiddelen. Ook is een hefmachine ontwikkeld welke speciaal bij inpandige renovatieklussen ingezet kan worden. Voor wat betreft de inzet van kranen en hoogwerkers hebben wij een duurzame relatie met een aantal bedrijven.

Mocht u na de montage toch nog vragen en/of verzoeken hebben m.b.t. uw order, dan staan we uiteraard geheel tot uw beschikking.